Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

8 τρόποι για να έρθουν στα χέρια σας μετρητά άμεσα και αποτελεσματικά

'Επειτα απο πολύμηνη δημοσιογραφική αναζήτηση και έρευνα η συντακτική ομάδα του ParaskevaidisNews κατέληξε στους 8 πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να έρθουν στην κατοχή σας μετρητά που όλοι τα έχουμε ανάγκη στους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς που ζουμε.
Μπορείτε λοιπόν να έχετε λεφτά στα χέρια σας με τους εξής τρόπους


1)Βρείτε δουλειά.
Αυτός είναι ο πιο παραδοσιακός και σίγουρος τρόπος να αποκτήσετε άμεσα χρήματα.Θα αφιερώνετε κάποιες ώρες της ημέρα σας εκτελόντας τις εντολές που θα σας δίνει ο εργοδότης σας, και ως αντίτιμο αυτού θα εισπράξετε πολλά χρήματα.Μάλιστα αν η εργασία σας θα έχει αρκετή διάρκεια, θα εισπράττετε χρήματα για πολυ καιρό.

2)Ανάληψη μετρητών απο ΑΤΜ
Αν έχετε υπο την κατοχή σας κάποιο τραπεζικό λογαριασμό με απόθεμα,τότε μη διαστάσετε να προβείτε σε άμεση αναληψη μετρητών για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας.

3)Τυχερά παιχνίδια
Αγοράστε κάποιο λαχείο. Ποντάρετε σε έναν ποδοσφαιρικο αγώνα. Αν είστε τυχεροι και κερδίσετε θα σας ερθουν άμεσα πολλά χρήματα

4)Κάντε πολλές βόλτες
Βγείτε έξω και περπατήστε.Μην κάθεστε άσκοπα στο σπίτι σας.Κατα τη διάρκεια της βόλτας σας μπορει να είστε τυχεροι και να βρείτε κάποιο πορτοφόλι με αρκετά χρήματα. Σε αυτό το σημείο όμως θέλουμε να τονίσουμε πως εξαρτάται απο τη δικη σας ηθική αν θα το κρατήσετε η αν θα το παραδώσετε στον προκάτοχο του.

5)Πώληση προσωπικών αντικειμένων
Αν έχετε υπο την κατοχή σας αντικείμενα αξίας που δε χρειάζεστε πια, οπως για παράδειγμα παλιές ηλεκτρικες-ηλεκτρονικές συσκευές, οχήματα, και άλλα διάφορα είδη πολυτελείας, μπορείτε να τα βγάλετε προς πώληση και αν βρεθεί κάποιος αγοραστής να εξοικονομίσετε άμεσα αρκετά χρηματα.

6)Βάλε στοίχημα με τους φίλους σου
Μπορείτε να προκαλέσετε την παρέα σας λεγοντάς τους πως είστε έτοιμος και μπορείτε να κάνετε μια ακραία χαζομάρα έναντι χρηματικής αμοιβής (το λεγόμενο "Πάμε στοίχημα οτι μπορώ ρε? Πόσα δίνεις?).Αν τα καταφέρετε θα εξοικονομίσετε αρκετά λεφτα. Εμείς ομως θα θέλαμε να σας τονίσουμε να είστε προσεκτικοί με τα στοιχήματα που θα βάζετε, διότι αν δεν τα καταφέρετε θα γελιοποιηθείτε άσχημα, είτε στη χειρότερη περίπτωση θα χάσετε και λεφτά.

7)Απευθυνθείτε σε κάποιον γνωστό
Μπορείτε να παρακαλέσετε κάποιον φίλο σας, συγγενή σας η οποιονδήποτε άλλο γνωστό που έχει λεφτά να δώσει λίγα και σε σας.Αν δεχθεί θα μπορέσετε βραχυπρόθεσμα να καλύψετε κάποιες απο τις ανάγκες σας

8 )Γίνε δανειολήπτης
Είναι ακόμα και σήμερα εφικτό να ζητήσετε δάνειο απο κάποια τράπεζα.Aν το αίτημα σας γίνει δεκτό θα έχετε ένα αξιοσέβαστο ποσό στα χέρια σας για να το καταναλώσετε όποτε και όπου θέλετε.Θα θέλαμε βέβαια να σας τονίσουμε πως αυτός ο τρόπος πλέον  είναι πολυ δύσκολο να αποδώσει καρπούς μιας και οι τράπεζες πλεον πολύ δυσκολα δανίζουν χρήματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου