Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΚ!! Δημόσια χρήση και διακίνηση ναρκωτικών από αδέσποτα σκυλιά!



Πρωτόγνωρα και ανήκουστα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον Άγιο Μελέτιο Βοιωτίας!

Αδέσποτα σκυλιά διακινούν και κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών σε πάρκα του δήμου που συχνάζουν πολλές οικογένεις με τα μικρά τους παιδια!

Σοκ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινότητα του Άγιου Μελέτιου το θράσος και η κατάντια των αδέσποτων που έχουν δημιουργήσει μια μικρή μαφία σκύλων και περιφέρονται ζαλισμένα και εκτός εαυτού σε όλο το χωριο. Απο διακίνηση μέχρι και δημόσια χρήση καθώς και αποπειρα βιασμου μιας 87χρονης είναι μερικά απο τα γεγονότα που έχουν καταγραφει!

“Πολλά σκυλιά εχουν ξεχάσει να γαβγίζουν και κάποια άλλα τα ειδαμε να περπατάνε στα 2 πόδια με τσιγάρο στο στομα...” μας περιέγραψε η μικρή Τερέζα , μαθήτρια της 6ης δημοτικού.
“Ο Δήμος θα πρέπει να λάβει μέτρα απομάκρυνσης αυτών των ζώων ωστε να σταματήσουμε να φοβόμαστε!” είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Παπαπαναγιώτου δάσκαλος του δημοτικού σχολείου ο οποίος έχει ενα θυληκό τεριέ , τη Λιζα που την έχασε λόγω της κακιάς παρεας με τα άλλα σκυλια της περιοχης.
“Στην αρχή αδιαφορούσε για ότι της έλεγα, μερες αργότερα αρχησε να με χτυπάει για να της δόσω λεφτά που δυστυχώς δεν είχα......λυπάμαι αλλά την κλείδωσα εξω απο το σπίτι και απο οτι με είπαν οι γείτονες μετα απο ένα μήνα τη βρήκαν ψώφια με μια σύριγγα καρφομένη στην ουρίτσα της”.

Ο δημοσιογράφος μας Βλάσης Πρωτημούρης μίλησε με αρμόδιους δημοτικούς φορείς και μας ενημέρωσε πως ο δήμος πρόκειται να προχωρήσει σε κατασκευή χώρων απεξάρτησης αδέσποτων σκυλιών καθώς και σε ενίσχυση της δημοτικής αστυνομίας σε άλλα χωρια της βοιωτίας για να μην έχουμε τα ίδια τραγικά φαινόμενα.




1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤΕ ΚΟΥΤΟΥΛΗΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΡΙΑΣΕΙΣ ,,,ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΕΛΘΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΣΟΥ ,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή