Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Θλιβερό και τραγικό συμβάν στη Θεσσαλονίκη με θύμα αθώο και ανυπεράσπιστο δωδεκάχρονο αγοράκι

Απάραδεκτη συμπεριφορά οδηγού Ι.Χ στην οδό Τσιμισκή είχε σαν αποτέλεσμα να αναστατώσει τη τριμελή οικογένεια του κ.Ιάκυνθου Σωτηριάδη. Πιο συγκεριμένα, ο 24χρονος Ευθύμης Αλάνης οδηγός
μιας  BMW z3 τύπου κάμπριο ,αποπειράθηκε να προσπεράσει με απαραδεκτο τρόπο αλλά και με μεγάλη ταχύτητα το αυτοκίνητο του κ.Σωτηριάδη και επιπλέον να πετάξει με απαράδεκτο τρόπο το αναμμένο τσιγάρο του. Το αποτελεσμα ήταν το τσιγάρο να καταλίξει στο πίσω καθισμα του Ι.Χ στο οποίο βρισκόταν ο γιός του κύριου Σωτηριάδη, ο μικρός Ερμόλαος μαθητης της έκτης δημοτικού .Από τότε ο 12χρονος Ερμόλαος έχει ξεκινίσει το κάπνισμα και δεν λέει να το σταματίσει. Δυστυχώς μια εβδομάδα μετά το συμβάν ο Ερμόλαος καπνίζει ένα καπνό την ημέρα με μεγάλο ζήλο και εχει γίνει master στο στρίψημο τσιγγάρων. Η μητέρα του Ζωή δηλώνει αγανακτισμένη:
 “ο γίος μου έχει αλλάξει πάρα πολύ και ζητάω τη βοήθεια ειδικού ωστε να ξεκολήσει απο αυτή την άσχημα συνήθεια! Μαζί με το τσιγγάρο ήρθε και η απαραδεκτη συνήθεια του φραπέ ενώ έχουμε κουραστεί να τον ακούμε να φωνάζει : ΜΑΝΑ ΦΕΡΕ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.
Ούτε εγώ , ούτε ο άντρας μου καπνίζουμε αλλά ούτε και τα άτομα απο το στενό μας κύκλο. Παρακαλούμε να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο υπαίτιος ώστε να μην αντιμετωπίσει άλλη οικογένεια αυτή τη τραγωδία!”
 Σε πρόσφατη συνάντηση που είχε ο δημοσιογράφος μας Βαλέριος Σκαρλάτος με τον μικρό Ερμόλαο, ο 12χρονος τον ρώτησε αν έχει Rizla χαρτάκια king size κλείνωντας με “μαγκια ” το μάτι. Αφού έλαβε αρνητική απάντηση ο μικρός απαξίωσε να μιλήσει στο δημοσιογραφο μας και έφυγε φτύνοντας απρεπώς στο πάτωμα του σπιτιού. Για κάθε νέα εξέλιξη επί του θέματος η δημοσιογραφική μας ομάδα θα φροντίσει να σας ενημέρωσει έγκαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου